2015

Begin 2016 schreef ik onderstaand blogje.

Het nieuwe jaar telt al weer 5 dagen, toch wil ik graag nog een keer terug kijken op het afgelopen jaar. Eind 2014 schreef ik over dat jaar dat het mijn jaar was. 2015 had minder “big-things”, maar was niet te min voor mij een goed jaar.

Al vroeg in het jaar een hoogtepunt waarvan ik erg heb genoten: Op 23 januari kreeg ik in het bijzijn van mijn familie, Meesteres Kate en Meesteres Misty mijn Universitaire Master getuigschrift. Ik vond het erg leuk dat al mijn gasten daarbij aanwezig wilden en konden zijn: Even alle ogen op mij gericht, even stralen, even ontzettend trots zijn op mijzelf. Even, want ik ben niet zo van de spotlights. Zowel op het eindwerk als het congres-abstract ben ik nog steeds erg trots. Tof dat mijn docent zo’n mooi stuk had geschreven zodat al mijn gasten binnen vijf minuten mee werden genomen in mijn onderzoek.
Niet veel later in het jaar verloor ik helaas mijn baan, maar wanneer de ene deur sluit is er altijd weer een andere die open gaat. Na een aantal maanden sollicitatiebrieven schrijven, sollicitatiegesprekken voeren en vooral doorzetten kwam daar die ene kans die ik niet kon laten schieten. Alles op alles zetten om de baan die ik jaren geleden al ambieerde te kunnen krijgen en met succes: Inmiddels werk ik al 2,5 maand met plezier in de Randstad. Een en ander had ook het gevolg dat ik eindelijk de stap ga maken om het huis uit te gaan, een stap die ik vaak met Meesteres Kate en met Meesteres Illucia besproken heb. Het gaat er nu echt van komen: Vanavond slaap ik voor het eerst in mijn eigen appartement, weliswaar tussen de verfblikken, rollen behang en op het beton, maar het begin is er. Mijn eigen plekje is hopelijk begin februari af. Het is nu even behelpen en waarschijnlijk nog 3 weken in de rommel leven, veel klussen en vele ritjes Zeeland-Randstad, maar het vooruitzicht naar iets moois maakt alles goed!

Als ik iets geleerd heb is dat ik alles stap voor stap moet aanpakken en niet te ver moet vooruit denken. Leef zoals komt en maak er zelf iets moois van. En dat gaat mij steeds beter af.

Daniella kroop terug in haar kast, maar het kriebelt. Het kriebelt enorm. Twijfels, maar ook hier moet alles op zijn plek vallen. Toch heb ik ook hier een stap gemaakt: Daniella zal er altijd zijn, maar ik zal niet voor altijd Daniella willen zijn. Met andere woorden geef ik enrico meer de kans en besef ik mij wat enrico kan (“Er zit meer in je dan je zelf denkt” is er eentje voor op een tegeltje en mijn Meesteres heeft hierin gelijk). Daniella is geen uitvlucht, maar mag weer uit de kast als ze zo af-en-toe mooi naast enrico kan leven.

Mijn website http://mijnerodroom.nl kreeg een update en daar was ik vooral zelf erg content mee :-).

En naast al dit moois heb ik natuurlijk ook een heel mooi sm-jaar gehad met Meesteres Kate. Het hoogtepunt? Wat mij betreft de statusupdate van trainee slaaf naar slaaf van Meesteres Kate. Een onverwacht cadeau op de avond van mijn verjaardag. Ieder mag best weten dat ik er trots op ben. Het was het jaar van wederom 12 gedichten en de “nieuwsgierigheid naar” waarin ik veel nieuwe zaken ontdekte: Spitting, ponyplay en sm in de buitenlucht. Het wandelen door de Fahrenheitstraat zal nooit meer het zelfde zijn, maar wat was het een leuke middag! Uiteraard werd mijn pijngrens verlegd, maar maakte ik ook kennis met sounds en stond ik voor de eerste keer op 109a tegen het kruis van de studio. In de laatste sessie van 2015 mocht ik ook meewerken aan een fotosessie, ik ben erg benieuwd naar de foto’s, het sprak in iedergeval weer veel vertrouwen uit van mijn Meesteres in mij – Het was leuk om te doen en ik genoot van de dag. Het jaar kende vele fotomomenten, goede gesprekken, leuke speelfeesten en interessante Open Huizen waarbij ik Meesteres Kate en Meesteres Illucia mocht assisteren. Het was ook het jaar waarin ik aanwezig mogen zijn bij de collaring van Mr.Bert zijn slavin moona_B en ik mijn Meesteres trakteerde op eigen gemaakte koekjes. 2015 was ook het jaar waarin ik weer flirt les kreeg van Meesteres Kate. Ik verstijf (nee, niet te ver door denken…) nog al eens als ik een leuke vrouw zie. Mijn Meesteres leerde mij om te spiegelen en het werkte! Een maand later had ik succes, het voelde als een overwinning. Trots en euforisch melde ik het aan Meesteres Kate. Het leverde mij wel 1000 straf regels op, maar ook weer een wijze les. Uiteraard heb ik e.e.a. ook geoefend tijdens mijn tweede singlereis, dit jaar naar de Algarve. Uiteraard gebeurde er nog zoveel meer moois, maar te veel om allemaal in deze blog op te noemen.

2015 sloot ik af met de sleutel van mijn appartement en uiteraard champagne, dat hoorde er wel bij. Het was niet alleen proosten op het nieuwe jaar, maar ook met een voldaan gevoel terug kijken op het afgelopen jaar. Ik voel mij groeien en naar mijn mening heb ik mooie stappen gemaakt, reden te meer om uit te kijken naar een mooi 2016! Ik wil ieder die hier dan ook op welke manier een rol (eenmalig of veelvuldig, klein of groot) in heeft gehad enorm bedanken! Uiteraard wens ik jullie ook een goed, gezond en spannend 2016 toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.