Opgesloten in haar kooi – Deel 2 ‘Geen twijfel’

Dit is deel 2 van een fantasieverhaal dat ik al een poosje in mijn hoofd had. Vorige maand heb ik het verder uitgewerkt en gepubliceerd op mijn website. Vanaf vandaag zal ik het in kleinere delen ook delen, o.a. op Fetlife en Social media. Kun je niet zo lang wachten? Klik dan hier om het hele verhaal in één keer te lezen.

Het is een verhaal met een lange aanloop, maar dat vind ik juist fijn. Meesteres Jessica is verzonnen, daarentegen is de onderdanige in dit verhaal wel geïnspireerd op mijn persoon.

Eigenlijk is er geen twijfel, ik wil graag het contact verder ontwikkelen. En haar voorstel om dat te koppelen aan een sm-relatie prikkelt mij enorm. Ik denk er goed over na, maar zonder twijfel bel ik Jessica twee dagen later op. ‘Ik heb er goed over nagedacht Jessica, ik zou het fijn vinden om ons contact voor te zetten zoiezo vriendschappelijk en ik wil dolgraag nog eens in jouw kooi plaatsnemen’. Met een vrolijke lach verteld ze aan mij dat ze dit wel had verwacht: ‘Maar je weet ook dat je dan naakt de kooi in gaat he?!’.
‘Dat weet ik en dat doe ik maar al te graag’.
‘Goed erik, we gaan dus kijken of een sm-relatie er in zit, wordt het niets dan is er altijd nog een vriendschappelijke basis voor ons verdere contact. Daarmee ben je het eens toch?’
‘Jazeker!’
‘Ik wil dat je uiterlijk morgenmiddag om 12 uur jou harden grenzen aan mij e-mailt, ook wil ik dat je goed nadenkt over de zaken waaraan je op sm-vlak twijfelt en wat jij eng vindt. Er zijn geen foute antwoorden, maar ik wil wel dat je alles opschrijft. Heb je dat begrepen?’
‘Ja’
‘Ik bel je morgenavond op en dan bespreken we jouw e-mail en geef ik ook mijn grenzen aan’.
‘Dat is goed, fijn! Om hoe laat bel je?’
‘Moet je morgenavond werken dan?
‘Nee’
‘Moet je weg of iets anders doen?’
‘Uhhh… nee’.
‘Nou dan maakt het dus niet uit om hoe laat ik bel. Het kan om zes uur zijn, maar ook om tien uur. Dat zal je wel merken morgen’ hoor ik op een directe toon van Jessica. Ik slik en we sluiten het gesprek af. Ik begin direct met het typen van mijn e-mail. Ik schrijf over mijn harde grenzen zoals spelen met andere onderdanige en dat ik absoluut niet biseksueel ben, tevens geef ik ook aan dat ik daar ook niets mee wil doen. Ik schrijf over mijn angsten en wat ik moeilijk vind. De volgende ochtend verstuur ik de mail aan Jessica en dan begint voor mij het lange wachten…

Om 18:00uur zit ik al gereed aan de telefoon. Ik verwacht niet dat ze direct zal bellen en mij wel even laat wachten, maar als ze belt wil ik haar niet te lang laten wachten. Twee uur gaan tergend langzaam voorbij. Tegen de achten gaat mijn telefoon en neem direct op. 
‘Zo je laat er ook geen gras overgroeien, dat is snel opgenomen!’ Ik lach en op de vraag van haar of ik al lang zat te wachten geef ik eerlijk antwoord. Wat volgt is een open en uitgebreid telefoongesprek over onze beide grenzen. Er is geen sprake van een gezagsverhouding in het gesprek wat na een uur afgesloten wordt met de mededeling dat ze mij graag a.s. zaterdag om 13:00uur bij haar thuis verwacht. Ik stem uiteraard in. ‘Oh en voor ik het vergeet: ik werk met het stoplicht als codewoorden, Rood is direct stoppen, dus als het echt niet meer gaat en oranje is om aan te geven dat je bijna tegen het gaatje zit. Begrepen?’ Ik antwoord bevestigend.

Met een lekkere kriebel in mijn buik gaan de dagen voorbij. Ik kijk uit naar zaterdag en ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren. Lichtelijk nerveus, maar ik heb er onwijs veel zin in!

Op tijd vertrek ik naar haar huis, uiteraard ben ik te vroeg en besluit nog even in de buurt te wachten. Stipt om 13:00uur bel ik bij haar aan. Niet veel later doet ze open en geef ik haar een doosje bonbons en een handgeschreven kaart waarin ik schrijf dat ik er enorm veel zin in heb. Blij verrast neemt ze mijn cadeau en kaart aan. Terwijl ze de deur dicht doet geeft Jessica aan dat ze het attent vindt. Ik glimlach: missie geslaagd!
‘Dus jij wilde nog eens in de kooi zitten, nou dat kan en laten we dan geen tijd verliezen: kleren uit erik’ zegt ze op een lieve en vrolijke toon. Lichtelijk verrast doe ik wat ze vraagt en leg de kleren netjes opgevouwen onder de verwarming zoals zij aangeeft.
‘Knielen en handen achter op je rug’. Snel doe ik wat ze vraagt waarop ze met de punt van haar zwarte pump mijn knieën uit elkaar tikt: ‘Benen wijd, ik wil alles zien wat beschikbaar is’. Ik kijk haar diep in haar ogen aan. Mijn ademhaling gaat sneller.
‘Spannend he’ zegt ze, met nog steeds een mooie glimlach op haar gezicht.
‘Ja, zeg dat wel’.
‘Goed erik, vanaf nu ben ik voor jou Meesteres Jessica en wens ik zo ook door jou aan gesproken te worden. Verder spreek je met twee woorden en verwacht ik dat wanneer het niet gaat je jou codewoorden uitspreekt. Verder voldoe je aan al mijn opdrachten, heb je dat begrepen?’
‘Ja’
‘Ja, wie?’
‘Ja Meesteres’ antwoord ik waarop ze van de tafel in de gang een halsband pakt en bij mij omdoet. Ze pakt ook een ketting die ze aan de halsband vast klikt. ‘Zo, nu ben je van mij en ik wil dat je op handen en voeten achter mij aanloopt naar de woonkamer. Dan ga ik je gelijk opsluiten in de kooi, zoals je dat zelf wilde’. Ik volg haar op de gewenste wijze en niet veel later zie ik haar de kooi waar ik inmiddels ingekropen ben op slot doen. ‘Daar zit je dan: naakt opgesloten in een kooi bij jouw Meesteres, hoe voelt dat slaafje?’
‘Spannend, maar wel enorm goed Meesteres’.
‘Mooi, geniet er maar even van, dan ga ik mij klaarmaken voor de rest van de dag’. Waarna Jessica de woonkamer verlaat en naar boven loopt. Daar zit ik dan, nog geen vijf minuten binnen en nu al naakt in haar kooi. Wat zou Jessica boven aan het doen zijn? Wat is ze van plan vanmiddag en hoorde ik haar nu zeggen vandaag? Een half uur vliegt voorbij, maar naar mate de tijd verstrijkt merk ik aan mijzelf dat ik rustiger wordt. Ik laat het over mij heen komen, waar ik net na binnenkomst moest wennen aan het feit dat we direct begonnen aan onze sm-reis, voel ik mij nu op mijn plaats: Dit wil ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.