Opgesloten in haar kooi – Deel 4 ‘Een dienstbare slaaf is genot voor twee!’

Dit is deel 4 van een fantasieverhaal dat ik al een poosje in mijn hoofd had. Vorige maand heb ik het verder uitgewerkt en gepubliceerd op mijn website. Vanaf vandaag zal ik het in kleinere delen ook delen, o.a. op Fetlife en Social media. Kun je niet zo lang wachten? Klik dan hier om het hele verhaal in één keer te lezen.

Het is een verhaal met een lange aanloop, maar dat vind ik juist fijn. Meesteres Jessica is verzonnen, daarentegen is de onderdanige in dit verhaal wel geïnspireerd op mijn persoon.

Na een half uur knielt ze voor de kooi. ‘Ahhh kijk nou eens, jouw pikje is gekrompen. Kijk eens hoe schattig’ zegt het ze op een speelse toon. ‘En erikje, zeg mij eens waarom jij nu in de kooi zit?’. ‘Mmm, omdat ik geil was, misschien te geil’. ‘Laat dat misschien maar weg en je hebt deels gelijk. Je zit ook in de kooi omdat je deze week aangaf graag nog eens naakt in mijn kooi te zitten en je dacht toch niet dat ik die kans liet lopen om jou maar één keer naakt op te sluiten?’. Ze glimlacht en ik glimlach terug: ‘Nee, Meesteres!’. Met de mededeling dat ik nog 10 minuten in haar kooi mag blijven zitten loopt ze weg. Ik geniet en voel mij in een soort van roes, subspace.

Na 10 minuten wordt ik uit de kooi gehaald en mag ik Meesteres Jessica op handen en voeten volgen naar de bank. Er staat een glas water voor mij klaar die ik eerst mag opdrinken voordat ik op handen en knieën voor haar moet zitten. Haar laarzen gaan op mijn rug en ik dien als een voetenbankje terwijl we praten over deze middag. Kort daarop pakt ze de afstand bediening en zet de tv aan, haar laarzen rusten nog steeds op mijn rug. Het journaal wordt bekeken en we praten over koetjes en kalfjes. Totdat ik de opdracht krijg het eten voor vanavond te gaan voorbereiden. Ze verteld dat in de keuken een papier ligt met haar wensen waaraan ik zo goed mogelijk moet voldoen. Op handen en voeten begeef ik mij naar de keuken en ga aan de slag. Ik kook en zie het als een kans om te laten zien dat ik heerlijk voor haar kan koken. Het voelt best gek om dat naakt te doen in een huis waar ik pas voor de tweede keer ben. Maar ergens voelt het ook natuurlijk. Zo af en toe komt mijn Meesteres kijken of het allemaal goed gaat en proeft hier en daar al wat. Ik bedenk mij dat ik ook de tafel moet dekken, maar twijfel of ik aan tafel mag zitten… Ik besluit niet te gokken, maar het haar te vragen. ‘Nee slaaf, jij eet uit het honden bakje’ is al snel haar antwoord. Wanneer ik klaar ben met koken roep ik Meesteres Jessica. Ik pak haar stoel en schuif deze aan als ze zit waarna ik het eten serveer. Ik kniel naast haar en terwijl ze van haar eerste happen proeft krijg ik een compliment voor mijn kookkunsten. Ze staat op en pakt het honden bakje, vanuit de woonkamer komt ze met een glas aanzetten. ‘Ik heb deze maar even voor jou bijgevuld’ waarna ze haar champagne in mijn hondenbakje doet. Ze schept eveneens een paar scheppen eten in een ander bakje. Ik dien terug op te staan en mij om te draaien. Ze loopt terug naar de kamer en ik wacht gespannen af. Een minuut later komt ze terug. ‘Volgens mij ga ik je blij maken’ waarna ze mijn linker pols pakt en deze in de handboeien slaat, mijn rechterpols volgt. ‘Zo, nog een wens in vervulling: geboeid worden door jouw Meesteres!’. Ik draai mij om en straal. Geknield dien ik vervolgens te eten en te drinken aan de voet van mijn Meesteres. Best lastig met geboeide handen. Maar o zo heerlijk!

Na het avondeten gaan de boeien weer af en dien ik af te wassen. Dit onder de goedkeurende blik van mijn Meesteres. ‘Daar staat hij dan, mijn slaaf, naakt in mijn keuken de afwas te doen… hier kan ik wel aan wennen’.

Na de afwas wordt de ketting weer aan de halsband geklikt. In de woonkamer moet ik voor haar knielen en mag ik haar laarzen uit doen. ‘Laat maar eens zien hoe goed jij mijn voeten kan masseren, eens kijken of je niet overdreven hebt slaaf’. Hier had ik stiekem wel opgewacht en begin met het masseren van haar voeten. Ik voel haar ontspannen en kijk met enige regelmaat naar haar, ik zie een lach op haar gezicht. Ze geniet, fijn! Na haar voeten moet ik ook haar schouders masseren, wat gelukkig ook haar goedkeuring kan rekenen. Ik voel mij inmiddels de koning te rijk. Fijn om dit voor haar te mogen doen.

‘Jij hebt wel een beloning verdiend slaaf!’ Waarna ik haar help het aandoen van haar laarzen. Aan de ketting mag ik haar vervolgens naar boven volgen. Voor het eerst kom ik in haar slaapkamer en dien op het bed te gaan liggen. De ketting gaat los waarna ze op mijn buik plaats neemt. ‘Klaar voor jouw beloning slaaf?’. ‘Ja, Meesteres’ zeg ik al hevig ja-knikkend. ‘Oké’ volgt met wederom een brede glimlach. Haar hand streelt door mijn haren en langs mijn gezicht, langzaam naar mijn tepels die bespeeld worden. Haar zachte handen gaan weer naar boven en ineens houdt ze haar rechterhand voor mijn mond. Even geen adem kunnen halen, al is het maar voor een paar seconden. Ik kijk haar diep in haar ogen aan. Ik voel een klik en na een paar seconden verlaat haar hand mijn mond. Dit herhaalt ze een paar keer tot op eens haar andere hand ook mijn neus dicht knijpt. ‘Nu ben je echt in mijn macht, ik bepaal zelfs wanneer jij mag ademen slaaf’. Ook dit wordt een paar keer herhaald, ik voel mij hemels en intussen wordt ik nog fijn gestreeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.