Opgesloten in haar kooi – Deel 5 ‘Trots’

Dit is deel 5 (en slot) van een fantasieverhaal dat ik al een poosje in mijn hoofd had. Vorige maand heb ik het verder uitgewerkt en gepubliceerd op mijn website. Vanaf vandaag zal ik het in kleinere delen ook delen, o.a. op Fetlife en Social media. Kun je niet zo lang wachten? Klik dan hier om het hele verhaal in één keer te lezen.

Het is een verhaal met een lange aanloop, maar dat vind ik juist fijn. Meesteres Jessica is verzonnen, daarentegen is de onderdanige in dit verhaal wel geïnspireerd op mijn persoon.

Niet veel later moet ik opstaan. ‘Heb jij al eens een Meesteres uitgekleed erikje?’ ‘Nee, Meesteres’ antwoord ik blozend.
‘Ik wil dat jij mijn shirt en mijn rok uitdoet’. Lichtelijk zenuwachtig begin ik aan mijn taak, dat voelt ze. ‘Ooo… mijn slaafje vindt het spannend, maar doet het wel goed’ zegt ze met een glimlach. Waarna ik weer op bed moet liggen. Ze komt met haar slip boven mijn gezicht hangen. ‘Ik weet wat jij nu denkt: zou ze het doen’ en net op dat moment landt ze met haar lijf op mijn gezicht en ruik ik aan haar slip. Ze drukt stevig aan en ik hap naar adem. Een facesitting om van te dromen. Ze herhaalt het een aantal keer en ik hap naar adem. Keer op keer… Ik ruik haar heerlijke geur en voel mij weer in de zevende hemel.

Na een aantal keer zet ze zich op mijn buik en doet haar bh los. Met haar borsten streelt ze mijn gezicht. ‘Dit heb jij nog niet veel meegemaakt slaafje, geniet er maar lekker van’. En dat doe ik. ‘Kus ze maar, adoreer ze!’. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Ik kus haar borsten, keer op keer elke keer zeer gepassioneerd. ‘Volgens mij voelt mijn slipje zich jaloers, adoreer die ook maar even slaaf’ waarna ze met haar slip weer boven mijn gezicht hangt. Ik kus haar slip, ooo wat lekker!
‘En nu wil ik dat je met je tandjes heel langzaam mijn slipje naar beneden trekt’. Onhandig en zenuwachtig ga ik te werk en het lukt om deze een klein beetje naar beneden te trekken. Ze doet zelf de rest waarna ze mij op gebiedende wijze zegt dat ik haar moet likken. Ze stuurt, wijst me aan en lik ik haar. Ik hoor haar zachtjes kreunen, langzaam worden de kreunen steeds harder, ik ruik haar geilheid en haar sappen vloeien langzaam over mijn gezicht. Na een poosje hoor en voel ik haar klaarkomen waarna ze naast mij op bed neer ploft. Wouw! Ik heb een vrouw, nee een Meesteres laten klaarkomen! Trotsheid overheerst, ik voel mij zo heerlijk.

‘En nu jij slaaf’. Haar handen strelen mij terwijl ze naast mij ligt, haar laarzen gaan over mijn benen terwijl ik mij van haar moet aftrekken. Ik kreun en wordt aangemoedigd. Niet veel later kom ook ik heerlijk klaar! Met een aai over mijn bol en een kus op mij gezicht geeft ze aan dat ze trots op mij is en dat ze er van heeft genoten. We blijven nog lang liggen en strelen elkaar. Het voelt goed. Het was een fijne avond.

Na ruim een uur op bed gelegen te hebben gaan we samen onder de douch. Ik moet haar uiteraard wassen en doe dat al maar al te graag. ‘Ga eens op je knieën’. Ik doe wat ze vraagt en onder de douche zet ze haar vagina tegen mijn mond en plast er in. ‘Je mag niet in de douche plassen, maar wel in de mond van een slaaf’ glimlacht ze. Nadat ook ik mij gedoucht heb droog ik haar af en kleden we ons aan. In de woonkamer praten we nog fijn na, zij in de bank en ik geknield voor haar. We hebben nog een leuke avond. Tegen elven nemen we met drie zoenen afscheid van elkaar, ik bedank haar en we spreken af om dit snel een vervolg te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.